Leijonahiihdot

Lasten Leijonahiihtoja on järjestetty jo vuodesta 1962 lähtien. Hiihdot on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille. Osallistujia on ollut vuosittain noin 60-70 lasta. Tapahtuma järjestetään yhdessä Kankaanpään muiden klubien kanssa.

Kevään siivousprojekti

Siivousprojekti toteutetaan yhdessä koulujen kanssa. Yhteistyö on aloitettu Keskustan koulun kanssa siten, että siivouspäivään osallistuvat klubimme jäsenten lisäksi aina koulun kuudennen luokan oppilaat. Näin jokainen ikäluokka pääsee osallistumaan tähän tärkeään, tapakasvatusta edistävään projektiin.  

Nuorisovaihto

Klubimme lähettää vuosittain 1-2 nuorta kuukaudeksi nuorisovaihtoon ympäri maailmaa. Nuorisovaihdolla on klubissamme pitkät juuret. Ensimmäinen nuori Sirkku Rantala lähetettiin nuorisovaihtoon Yhdysvaltoihin vuonna 1976. Tavaksi on tullut, että nuorisovaihdossa olleet nuoret ovat matkansa jälkeen vierailleet kokouksessamme kertomassa matkan kokemuksista ja vaikutelmista.

Kuvataidekilpailu

Nuorten kuvataidekilpailu järjestetään Pohjois-Satakunnan taideviikon yhteydessä. Kilpailua on järjestetty vuodesta 2006 lähtien. Kuvataidekilpailu järjestetään yhdessä muiden Kankaanpään klubien kanssa.

Heijastinprojekti

Jokaiselle Kankaanpään ykkösluokkalaiselle jaetaan syksyisin koulutietä turvaamaan sotaveteraanien heijastin. Klubimme aloitti tämän projektin ostamalla ja lahjoittamalla ensimmäiset heijastimet ja tulevaisuudessa lahjoitukseen osallistuvat myös muut Kankaanpään klubit. Heijastimien hankintahinnasta jää osuus paikallisen veteraanityön tukemiseen.